Mandibula deplasata

maxilar deplasat - Forumul Softpedia

Înscris: Lovitura a fost destul de puternica si la momentul impactului m-am simtit ceva ametit, dar mi-am revenit destul de repede.

învinge artrita articulației umărului

In zilele care au urmat am simtit ceva durere in zona aceea si destul de dificil sa mestec in partea stanga. A urmat o raceala, timp in care am luat panadol pastile, asa ca pe perioda racelii nu am mai simtit durerea si aproape ca am si uitat de ea Dupa oprirea medicamentatiei aproape 7 zile m-am sculat peste noapte cu o durere in partea stinga unde se incheie mandibula cu maxilarul, undeva sub ureche si cu greu imi miscam gura din cauza dureri.

articulația genunchiului xa afectează ce este

Nu pot sa mestec foarte bine iar in partea stanga nici nu se mandibula deplasata problema. Maselel din stinga nu le pot apropiaramane o distanta de aprope 1 mm, cred. In cazul in care incer sa le apropii fortat am o durere de nesuportat.

tratamentul rustic al articulațiilor

Peste noapte probabil ca maxilarul se relaxeaza si gura sta putin intredeschisa si atunci apar dureri care ma trezesc. Trebuie sa imi misc gura putin si sa-mi schimb poziti. Am tot incercat sa fac exercitii cu maxilarul, sa-l fortez putin in ideea ca ceva este sarit si se aseaza la loc, nimic, doar dureri.

Tratamentul durerii articulare la încheietura mâinii

Nu stiu daca trebuie sa ma impacientez, daca trece cu timpul mandibula deplasata trebuie sa vad un doctor. Un doctor stomatolog sau un doctor chirurg?

tur de tratament comun

Citițiși