Osteocicatrat gel, Detalii produs

osteocicatrat gel

Acasă Actualitate Osteocicatrat — tratament naturist în afecțiunile osoase Osteocicatrat — tratament naturist în afecțiunile osoase 14 martie Cotidianul Agricol ActualitateZootehnie Ameliorarea durerilor cauzate de inflamații ale tendoanelor, oaselor, ligamentelor sau articulațiilor, provocate de boli inflamatorii de diferite etiologii sau de inflamații post-traumatice, precum și a edemelor cu diferite localizări, se poate realiza prin intermediul terapiei adjuvante cu unguente sau creme ce au în compoziție remedii naturale.

osteocicatrat gel calmante injectabile pentru durere la nivelul soldului

Produsul Osteocicatrat are în compoziția sa plante medicinale, recunoscute ca fiind un remediu puternic împotriva inflamațiilor și a durerii provocate de inflamațiile de diverse etiologii care pot afecta atât animalele cu afecțiuni cronice, cât și animale cu afecțiuni acute.

Animalele bătrâne pot prezenta adesea inflamații articulare din cauza degradării cartilajelor articulare și a ligamentelor, dar și animalele tinere pot dobândi aceste inflamații, în urma unor traumatisme sau boli inflamatorii. Plantele din compoziția produsului Osteocicatrat sunt renumite prin principiile active puternice antiinflamatorii.

Pentru contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism și afecțiuni articulare Tătăneasa — Symphytum officinale — are proprietăți antiinflamatoare și cicatrizante, rădăcinile și rizomii acestei plante fiind părțile recoltate și utilizate pentru efectele lor terapeutice.

Este utilă în contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism și afecțiuni articulare. În medicina chinezească, tătăneasa este folosită încă din Evul Mediu pentru efectele sale curative.

osteocicatrat gel tratează condroza articulară

Datorită alantoinei din compoziția sa, tătăneasa deține și proprietăți antitumorale și anticancerigene. În cazul anchilozelor, artrozelor și artritelor s-a dovedit foarte eficientă ca terapie adjuvantă, iar în cazul fracturilor are efect de stimulare a formării calusului.

osteocicatrat gel articulația sub cotul doare

Aplicată în strat subțire, pe răni și leziuni infectate, această plantă are efect antiseptic. Tătăneasa stimulează proliferarea celulară ce are ca rezultat un țesut nou și sănătos.

Alantoina este un agent non-toxic, fiind utilizată cu succes în produse dermatologice, cosmetice şi veterinare; stimulează proliferarea celulară şi formarea de ţesut nou, sănătos; are un efect keratolitic pronunţat şi o puternică acţiune emolientă, acţionând ca un agent chimic de îndepărtare a debriurilor celulare necrozate şi de curăţare a locului de aplicare.

Prin componenta sa de bază, alantoina, un alt efect produs de tătăneasă este cel keratolitic, prin care se îndepărtează detritusurile celulare moarte și se curăță suprafeța pe care produsul Osteocicatrat este aplicat.

Pentru refacerea și cicatrizarea plăgilor O altă plantă ce osteocicatrat gel parte din compoziția produsului Osteocicatrat este rostopasca — Chelidonium majus - renumită ca medicament natural pentru refacerea și cicatrizarea plăgilor, cu acțiune analgezică, antiseptică, antibacteriană, osteocicatrat gel, cicatrizantă, antitumorală și regenerantă.

Chelidonina din rostopască, o componentă de bază a acestei plante medicinale, este un benzofenantridin cu acțiune analgezică similară cu cea a morfinei, ceea ce face ca preparatul să fie un aliat puternic împotriva osteocicatrat gel cauzate de diferite procese inflamatorii.

 • Osteocicatrat Gel - Romvac Company
 • Osteocicatrat Gel 50 g - adjuvant osteoreparator, antiinflamator și rubefiant
 • S a trezit din cauza durerilor de genunchi
 • Suplimente alimentare cu glucozamină și condroitină
 • Recomandări pentru durerile de oase Osteocicatrat Gel - Romvac Company Unguent veterinar pentru reumatism.
 • Cauti Osteocicatrat Gel - Unguent antiinflamator si rubefiant - 50 gr? Vezi oferta pe ingrasaminte-hida.ro
 • Osteoartrita articulara
 • Artrita ce este cum să tratezi

Acest preparat terapeutic, fie sub formă de gel — Osteocicatrat Gel, ce determină o absorbție mai rapidă, fie sub formă de cremă — Osteocicatrat TR, ce determină o absorbție pe timp mai îndelungat, are în compoziția sa cele două plante cu efecte terapeutice intense împotriva inflamațiilor.

Camforul și mentolul, conținute în acest produs, au efect ușor rubefiant și de răcorire a zonei de aplicare.

 • Review OSTEOCICATRAT GEL 50 g și informații despre produs | reviewro
 • OSTEOCICATRAT GEL X 50G
 • Dureri articulare în perioada toamnă primăvară
 • Poze entorsa genunchi
 • Descriere Osteocicatrat Gel - Unguent antiinflamator si rubefiant - 50 gr Review-uri 0 Detalii livrare Adjuvant osteoreparator, antiinflamator si rubefiant, cu aplicare externa.
 • OSTEOCICATRAT GEL X 50 GR
 • Tratamente pentru artrita articulației cotului
 • Sportivi cu condroitină glucozamină

Profilactic și terapeutic pentru toate speciile de animale Sinergismul medicamentos al plantelor osteocicatrat gel compoziția produsului Osteocicatrat, face din acest adjuvant terapeutic, un aliat puternic împotriva numeroaselor inflamații, întâlnite la diferite specii de animale, cu diverse vârste și stadii de boli inflamatorii.

Folosirea preparatului nu se face doar în scop terapeutic, ci și în scop profilactic, înaintea unor perioade de efort intens care solicită sistemul musculo-scheletal al animalelor.

osteocicatrat gel tonul unguentului articular

Totodată, prin proprietățiile analgezice ale produsului, aplicarea locală, în strat subțire a acestuia pe plăgi postoperatorii, determină împiedicarea proceselor inflamatorii. Diana Oprișiu.

 1. Osteocicatrat - tratament naturist în afecțiunile osoase - Cotidianul Agricol
 2. Osteocicatrat Gel - Unguent antiinflamator si rubefiant - 50 gr
 3. Gel pentru uz extern în osteochondroză
 4. Înghițit unguent de gleznă
 5. Osteocicatrat Gel - Unguent antiinflamator si rubefiant -
 6. Четыре.
 7. Infiltratii lombare
 8. СЕЙЧАС ВАС МОЖЕТ СПАСТИ ТОЛЬКО ПРАВДА - Правда? - спросила .

Citițiși