Teaca sinoviala

Retinaculul flexorilor

Sinoviala este înconjurată de capsula sinovială şi de ligamente.

diagnosticul și tratamentul clinicii de artrită și artroză nano strat pentru dureri articulare

Ea conţine şi produce un lichid lubrifiant denumit sinovie, care facilitează alunecarea suprafeţelor articulare. Atunci când sinovială este deteriorată din cauza unei boli inflamatorii poliartrită reumatoidăunei infecţii, unei tumorise pot practica o sinovectomie ablaţia sinovialei sau teaca sinoviala sinoviorteză injectarea intraarticulară a unei substanţe care vizează distrugerea sinovialei.

artroza medicamentelor pentru tratamentul articulațiilor șoldului durere în articulațiile mari ale picioarelor

Franjele sinovialei sunt deformaţii fiziologice care proeminează în cavitatea articulară şi acoperă golurile care se formează teaca sinoviala cursul anumitor mişcări. Ele mai pot fi şi patologice, hipertrofiate din cauza a unui conflict mecanic sau urmare a unei proliferări a sino­vialei, de origine tumorală sau inflamatorie.

boala articulara genetica cum se tratează artroza gleznei artrita

Teaca sinovială este o membrană seroasă subţire care înconjoară tendoanele îndeosebi pe cele ale muşchilor flectori şi extensori ai degetelor de la mâini şi de la picioarepermiţând alunecarea lor. Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza.

tratamentul bursitei genunchiului la sportivi poliartrita tratament medicamentos

Gandul Media Network S. L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs.

tratamentul epicondilitei laterale a articulației cotului cu unguent durerea articulației genunchiului provoacă tratament

CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Citițiși